Jeg bliver glad

Jeg har det godt, jeg føler, at jeg har fået familie, efter at jeg er begyndt at komme i Familienetværket. De sidste ni år har det kun været mig og mine to drenge. Nu har jeg en hel familie. Jeg er blevet rig af at komme her.

Det var min søn, der fik mig med. Han var ovre i Gademix, hvor han mødte en, der fortalte om Familienetværket. Senere lokkede han mig med, og så er jeg kommet siden. Det gav mig noget. Jeg var dødssyg, men jeg følte ikke, at de kiggede på mig eller bedømte mig efter, at jeg så syg ud. De tog mig, som jeg var, og de var varme og søde alle sammen.

Jeg føler, det er min familie. Jeg bliver glad, når jeg kommer, og jeg føler, at jeg får energi nok til de næste to uger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *