Der er ingen fordomme her

Det var en nabo, der spurgte, om vi havde lyst til at tage med i Familienetværket. Da vi kom herop, blev vi helt bidt af det. Jeg var lidt nervøs første gang, for jeg troede ikke, jeg kendte nogen her. Men det viste sig, at der var 10-15 mennesker, som jeg allerede kendte. Der er ikke nogen, der ser skævt til en. Det er rart, at man har sådan et frirum, der er ingen fordomme her.

Familienetværket betyder, at man kan få noget nyt netværk. Jeg har ikke det største netværk her i Kolding. Det betyder rigtig meget, at man kan skabe nye kontakter, som man også kan mødes med uden for Familienetværket.

Men også den glæde, man har fået ind i hverdagen. Jeg har borderline. Mine følelser kan svinge fra det ene sekund til det andet. Der synes jeg, at jeg er blevet mere stabil i mine følelser, så de ikke svinger lige så meget. Selvfølgelig svinger de, men der går længere tid imellem, end der gjorde før. Jeg er heller ikke lige så trist, som jeg var før. Jeg er kun glad for, at jeg er begyndt at komme her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *